عرض مشاركة واحدة
قديم 12-23-2006, 06:21 PM   #1 (permalink)

pirate_1012

عضو شرف !!
 




 
pirate_1012 على طريق التميز

Talking



اخواتى الاعزاء انا النهاردة حعلمكوا بقى ازاى تعملى الكرواسون بس لو اتحرق ولا يهمك ارميه واشترى جاهز

ولو متحرقش الله يكون فى عون الناس اللى عايشين معاكى يعنى لو اى حد جاله مثلا تلبك معوى حاد او اعراض

هلوسه انا مش مسئوله انا بقولكوا بس علشان نبقى متفقين كدة من اولها واليكم المقادير والطريقة



المقادير:

1_ 3 كوب دقيق

2_ نصف كوب سمن

3_ نصف كوب زيت ذرة+ نصف كوب لبن

4_2 بيضة + قليل من الملح +خميرة بيرة (ملعقة سكر للتحليه)



الحشو ( جبن ابيض مهروس _ جبن رومى مبشور )



الطريقة:

1_ يسيح السمن والزيت وتخمر الخميرة وتضاف لهما

2_ يرب البيض ويضاف للمقادير السابقة ثم يضاف الدقيق بالتدريج ويضاف قليل من اللبن وتتكون عجينه

صالحة للتشكيل وتترك لتخمر

3_ تقطع العجينة على هيئة كرات وتفرد كل قطعة وتحشى وتلف على هيئة اصابع وتثنى من الاطراف

4_يدهن الوجه بالبيض وترص فى صاج مدهون بالزيت وتترك لتخمر ثم تخبز فى فرن متوسط الحرارة




pirate_1012 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس