![]() |
المحارة بالكريمة المقادير : 500 غ بطاطس مقشرة 500 غ بطاطا حلوة مقشرة 50 غ زبدة 4/3 2 كوب بصل اخضر مقطع كيلو محارة 2 ثوم مهروس 2/1 كوب كريمة بيضتين مخفوقتين 4 ملاعق دقيق الطريقة : اقطعي البطاطس والبطاطا الحلوه شرائح رفيعة نظفي المحارة جيدا وتغسل جيدا وتنشف وضعيها في الثلاجة سيحي الزبدة وشوحي البصل فيها لمدة 5 دقائق مع التقليب واضافة الثوم الى ان تطرا البصل ، ارفعي البصل من الزبدة في نفس الطاوه ضعي المارة ويقلب في نار عالية ويصفى من الزبدة رجعي البصل الى الطاوه ويقلب على نار عالية ويضاف الكريمة ويتبل بالملح والفلفل الاسود رجعي المحاره مع البصل وتقلب على نار هادئة اخلطي البيض والدقيق في زبدية كبيرة وتقلب فيه انواع البطاطس اقلي البطاطس في زيت حار ثم تصفى من الزيت للتقديم ضعي البطاطس في صحون مع قليل من الملح والفلفل ثم ضعي فوقها المحارة بالكريمة وبالعافية _______________ http://www.3arabawy.com/vb/images/smilies/037.gif http://www.3arabawy.com/vb/images/smilies/037.gif http://www.3arabawy.com/vb/images/smilies/037.gif ... تـــــحـــــيـــــاتـــــى ... http://www.3arabawy.com/vb/images/smilies/037.gif http://www.3arabawy.com/vb/images/smilies/037.gif http://www.3arabawy.com/vb/images/smilies/037.gif |
الساعة الآن 01:13 PM |
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd